Vårtur til fangeleiren på Espeland 2016

Vårtur til fangeleiren på Espeland 2016

Publisert av Tor-Håvard Brekke den 10.11.16. Oppdatert 23.11.16.

Gode Ordensbrødre

 

Sommarfest 2016 og tur til Bergen/Espeland og fangeleiren etter krigen.

 

Som nemnt på førre møte så arbeider FAK med og arrangere årets sommerfest. Denne vil me i år slå i saman med ein tur til Espeland og besøke fangeleiren som ligg der etter krigens dager. Denne er open for publikum og me vil få omvisning rundt i leiren samt litt historie om korleis dei hadde det der.

For meir info sjå link under.

http://www.espeland-fangeleir.no/

 

 

Dette var årets vårtur/sommarfest.
Me reiste avgårde 11 Brødre tidleg på laurdag føremiddag. Køyrde i tre bilar nedover. Tom hadde ordna med mat til oss og var innom Lone og henta med seg dette .
Me vart møtt i fangeleiren av nokre ivrige dugnadsmenn som viste oss rundt i leiren og historiekunskapen deira var imponerande. Etter omvising og film avslutta me ein innhaldsrik dag her nede med ei matøkt i kantina.
Etter dette bar det heim igjen til Voss og festleg avslutning på SteakHouse Voss. Her møtte det opp nokre fleire Brødre og våre betre halvdelar for ein betre middag og god drikke. Me fortsatte så ut i dei seine nattetimar.               For meir info om fangeleiren sjå link oppe i innbydelsen. Bilder frå turen, sjå album fane øverst.
Takk for ein fin avslutning på vår-semesteret.
(ref.Tor-Håvard.)